Om leverandørsamarbejdeVores leverandører udmærker sig ved at være ambitiøse og hjertevarme mennesker, der deler vores vision og værdier.


Vores leverandørpartnerskaber strækker sig fra Europa til Indien, og på siden her har du mulighed for at læse lidt nærmere om, hvad leverandørerne hver især tilbyder, og hvordan de oplever vores samarbejde. Vi vægter at arbejde med leverandører i lande, hvor vi har udførligt kendskab til de strukturelle og kulturelle rammesætninger for et sikkert og givende samarbejde.


Flertallet af vores leverandører er certificeret i henhold til GOTS, SA8000, GRS m.fl., men vi har også mindre samarbejdspartnere, med hvem vi samarbejder om kapacitetsopbygning, f.eks. med henblik på senere certificering. Alle vores leverandører gennemgår desuden vores årlige self-assessment, ligesom vi også gennemfører hyppige virtuelle møder og løbende produktionsbesøg som led i samarbejdet. Klik på Verdenskortet nedenfor for at besøge vores dygtige leverandører.

Imprint arbejder med ansvarlighed i centrum for vores partnerskaber. Hos os kan du arbejde direkte med en eller flere af vores dygtige leverandører. Gennem vores tætte og i mange tilfælde årelange samarbejde med leverandørerne, har vi opbygget tillidsfulde og ligebyrdige relationer, og gennem vores self-assessments og løbende møder, søger vi sammen at flytte barren for best practice.Tilrettelæggelse af forløb

Vi formidler kontakt til en eller flere leverandører i vores leverandørportefølje, der så vidt muligt kan imødekomme dine krav og forventninger til kvalitet, produktionsstørrelse og certificeringer. På den måde har vi gjort det indledende benarbejde, således at du, nemt og effektivt, kan udvide dit produktionsnetværk.

Ved leverandørsamarbejder står Imprint desuden til rådighed ved behov for rådgivning og/eller mediering, men formatet lægger op til en høj grad af autonomi for både din virksomhed og vores leverandører.

Vi kan støtte jer og rådgive jer i:


  • Ansvarlige leverandørsamarbejde
  • Effektiv produktionsstyring
  • Code of Conduct og Supplier Manual
  • Indkøbs og produktionsstrategi
  • Politikker og retningslinjer
  • Værdikæde robusthed, leverandørvalg, produktionslande, fragtmetoder, m.m.
  • Produkt- og kollektionsudvikling samt tilhørende leverandørmatch
  • QC i Indien


Vores leverandører

NAVIN LAUB OKSEN

Textile & Production Specialist

Tlf.: +45 3025 5980

Mail: navin@imprint.dk

LinkedIn

HELLE GULDBECK BJERREGAARD

CEO & Owner

Tlf.: +45 2720 2508

Mail: helle@imprint.dk

LinkedIn

Vores kunder

Moonboon

Aiayu

Schulz by Crowd

Blanche

Monsieur Mini

Aiayu